تولید گوشت قرمز چقدر افزایش یافت

به گزارش مجله خزرکوه، خبرنگاران : بر اساس نتایج آمارگیری از کشتار دام کشتارگاه های رسمی کشور که در مرداد ماه سال جاری از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد، تولید گوشت قرمز 41 درصد افزایش یافت.

تولید گوشت قرمز چقدر افزایش یافت

به گزارش خبرنگاران به نقل از مرکز آمار ایران، تولید گوشت قرمز در ماه مرداد 1399 در کشتارگاه های رسمی کشور به 37,1 هزار تن رسید.

وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام های ذبح شده در کشتارگاه های رسمی کشور در ماه مرداد 1399 در مجموع 37,1 هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام های ذبح شده در کشتارگاه های رسمی کشور در ماه مرداد 1399 جمعاً 37,1 هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با 21,4 هزار تن، 57.7 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است.

گوشت گوسفند و بره با 12.3 هزار تن، بز و بزغاله با 2.7 هزار تن و سایر انواع دام با 669.7 تن، به ترتیب 33.2 درصد، 7.3 درصد و 1.8 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده اند.

مقایسه عملکرد کشتارگاه های رسمی کشور در مرداد 1399 با ماه مشابه سال 1398، نشان دهنده افزایش 41 درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است. مقدار تولید گوشت در مرداد 1399 نسبت به ماه مشابه سال 1398 برای گوسفند و بره 35 درصد، برای بز و بزغاله 29 درصد، برای گاو و گوساله 49 درصد، برای گاومیش و بچه گاومیش 106 درصد افزایش و برای شتر و بچه شتر 42 درصد کاهش داشته است.

همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می دهد که مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه های رسمی کشور در مرداد 1399 نسبت به تیر 1399 در حدود 2,5 درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام/ب

منبع: اقتصادنیوز
انتشار: 10 آبان 1399 بروزرسانی: 10 آبان 1399 گردآورنده: khazarkooh.ir شناسه مطلب: 768

به "تولید گوشت قرمز چقدر افزایش یافت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تولید گوشت قرمز چقدر افزایش یافت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید