تور چک: رستوران های پراگ، چک؛ از دیگاستیشن تا خانه استیک جورج (قسمت اول)
به گزارش مجله خزرکوه، پراگ، مرکز جمهوری چک، بدون شک یکی از برترین مقاصد گردشگری اروپای شرقی به شمار می رود. آنچه که می تواند سفر گردشگران را تکمیل کند تجربه رستوران های این شهر است. برای آشنایی با رستوران های پراگ با خبرنگاران همراه باشید.
با ما سفر کنید و با تور چک از زیباترین کشور اروپا دیدن کنید و شهر زیبای پراگ را ببینید.
غذا خوردن در پراگ طی فصل تابستان و در فضای باز تجربه ای متفاوت از صرف غذا طی زمستان و در کافه ها و رستوران های گرم و دنج است. صرف غذا در خیابان یا در تراسی رو به رودخانه لذت تجربه غذاهای محلی را چندین برابر می نماید. پراگ نیز مانند دیگر شهرهای جهان پر است از رستوران های مدرن و گران یا معمولی و مقرون به صرفه. در این مقاله به معرفی برترین رستوران های پراگ می پردازیم.
لا دیگاستیشن بوهیم بورژوا (La Dégustation Bohême Bourgeoise)
رستوران بسیار معروف و محبوب دیگاستیشن در یکی از زیباترین محله های شهر قرار گرفته است. این رستوران در سال 2012 به خاطر هنر آشپزی عالی و منحصربه فرد که ترکیبی از آشپزی سنتی و مدرن است جایزه میشلین را از آن خود کرد.
این رستوران که در سال 2006 افتتاح شد دارای فضایی بسیار مجلل و در عین حال صمیمی است. مشتریان می توانند راجع به منو با سرآشپز صحبت نمایند. کیفیت غذاها عالی و کارکنان بسیار مودب و خوش برخورد هستند. باید یادآور شد که قیمت غذاها بالا و اندازه آن ها در هر بشقاب کم است، پس ممکن است گرسنه از رستوران خارج شوید. منوی رستوران شامل غذاهای محلی چک، غذاهای اروپایی، غذاهای مخصوص گیاه خواران و غذاهای بدون گلوتن است. افراد می توانند تنها وعده شام را در دیگاستیشن میل نمایند. به خاطر داشته باشید که سیگار کشیدن در این رستوران ممنوع است.
امکانات: رزو میز، دسترسی به ویلچیر، و اینترنت بی سیم.
ساعت کار: هر روز از ساعت 6 عصر تا 12 شب.
موقعیت رستوران دیگاستیشن روی نقشه
بیش تر بخوانید:
پورتفولیو (Portfolio)
پورتفولیو یکی از برترین و پررفت و آمدترین رستوران های پراگ به شمار می رود که به خاطر غذاهای خوشمزه بسیار معروف است. فضای داخلی و حال و هوای آن لذت غذا را چندین برابر می نماید. پیش غذاهایی چون سالمون اسکاتلندی یا پنیر بز همراه چاشنی سیب و ریواس (البته این پیش غذا بیش از یک چاشنی است که از ریواس، سیب، شکر، آب، دارچین، جوز، آب لیمو و کرنبری تهیه می گردد) بسیار عالی هستند. منوی رستوران شامل غذاهای بین المللی، اروپایی، غذاهای مخصوص گیاه خواران و غذاهای بدون گلوتن است.
امکانات: رزرو میز، میز خصوصی، دسترسی به ویلچیر، قبول مسترکارت، قبول ویزا و اینترنت بی سیم.
هزینه برای دو نفر: 9000 کرونای چک
ساعت کار: هر روز بجز یکشنبه ها از ساعت 11:30 صبح تا 2 بعد از ظهر، و از ساعت 5 عصر تا 11 شب.
موقعیت رستوران پورتفولیو روی نقشه
بیش تر بخوانید:
الکرون (Alcron)
از زمان افتتاح رستوران الکرون در سال 1932 تا به حال این مکان تحسین بسیاری را از سراسر جهان برانگیخته است. این رستوران در طبقه هم کف هتل بلو الکرون (Blu Alcron) قرار گرفته و با اینکه فضای بزرگی ندارد (گنجایش تنها 24 نفر) اما با وجود دیوارهایی با نقاشی های زیبا و یک بخاری قدیمی دارای دکوراسیونی بسیار شیک، زیبا و صمیمی است. با اینکه در سال 2000 بازسازی و تغییراتی در آن ایجاد شد اما همچنان محبوبیت و کیفیت بالای خود را حفظ نموده است. منوی این رستوران شامل غذاهای فرانسوی، بین المللی، اروپایی، دریایی، غذاهای مخصوص گیاه خواران و غذاهای بدون گلوتن است.
امکانات: رزرو غذا، پارکینگ، دسترسی به ویلچیر، قبول مسترکارت، قبول ویزا، قبول تنها پول نقد و اینترنت بی سیم.
ساعت کار: هر روز بجز یکشنبه ها از ساعت 12 ظهر تا 3:30 بعد از ظهر. از 5:30 عصر تا 11:30 شب.
موقعیت رستوران الکرون روی نقشه
رستوران لو گریل (Le Grill)
اگر در پی تجربه ای فراموش نشدنی هستید حتما به رستوران لو گریل بروید. سرویس دهی در این رستوران بسیار عالی و حرفه ای است. کیفیت غذاها را می توان از محبوبیت آن ها و پررفت وآمد بودن رستوران تشخیص داد. از نکات مثبت لو گریل باغ این رستوران است که با گل های رنگارنگ و صدای پرنده ها مشتریان را به سمت خود می کشاند.
منوی رستوران شامل غذاهای اروپایی، بین المللی، غذاهای مخصوص گیاه خواران و غذاهای بدون گلوتن است. افراد می توانند وعده های صبحانه، میان وعده ها، ناهار، شام و آخر شب را در این رستوران صرف نمایند.
این رستوران برای قرارهای رمانتیک، کاری، محبت آمیز و بعلاوه خانواده هایی که کودک همراه دارند مناسب است.
امکانات: جایگاه های بلند، دسترسی به ویچیر، قبول مسترکارت، قبول ویزا، اینترنت بی سیم، رزرو میز، میز خصوصی، پارکینگ.
ساعت کار: هر روز از ساعت 7 صبح تا 11 شب.
موقعیت رستوران لو گریل روی نقشه
بلویو (Bellevue)
رستوران بلویو، نزدیک پل چارلز، به خاطر نمای بی نظیر خلیج که از پنجره یا تراس به دست می دهد بسیار معروف و محبوب است. ساختمان زیبای رستوران با گذرگاه های سرپوشیده، سقف های قوسی شکل، ستون ها، شیشه های رنگی، چلچراغ های کریستالی، و گلدان های شیشه ای ترکیبی از طراحی قدیمی و مدرن است.
کیفیت غذا و سرویس دهی عالی، و رفتار کارکنان صمیمی و مودبانه است. منوی رستوران شامل غذاهای بین المللی، اروپایی، چک، غذاهای مخصوص گیاه خواران و غذاهای بدون گلوتن است. افراد می توانند وعده های ناهار، شام و آخر شب را در این مکان صرف نمایند.
امکانات: رزرو میز، میز خصوصی، و اینترنت بی سیم.
ساعت کار: هر روز از ساعت 12 ظهر تا 3 بعد از ظهر. و از ساعت 5:30 عصر تا 11 شب.
موقعیت رستوران بلویو روی نقشه
لا فینسترا (La Finestra)
رستوران لا فینسترا در سال 2009 به عنوان دومین رستوران ایتالیایی در پراگ افتتاح شد. از ویژگی های این رستوران آشپزخانه ای باز است که مشتریان می توانند سرآشپز توماس کرنی را در حال کار و آماده سازی غذای خود مشاهده کنید. تخصص لا فینسترا در تهیه غذاهای گوشتی است. منوی رستوران شامل غذاهای ایتالیایی، مدیترانه ای، اروپایی، غذاهای مخصوص گیاه خواران و غذاهای بدون گلوتن است. افراد می توانند وعده های میان وعده، ناهار و شام را در این رستوران صرف نمایند.
امکانات: دسترسی به ویلچیر، قبول مسترکارت، قبول ویزا، اینترنت بی سیم، رزرو میز، میز خصوصی، و جایگاه های بلند.
ساعت کار: هر روز از ساعت 12 ظهر تا 10 شب.
موقعیت رستوران لا فینسترا روی نقشه
جورج پرایم استیک (George Prime Steak)
جورج پرایم استیک یک خانه استیک به سبک آمریکایی در مرکز میدان Old Square است. علاوه بر استیک غذاهای دریایی تازه نیز سرو می گردد. کیفیت غذاها عالی، فضا دلپذیر و سرویس دهی قابل قبول است. افراد می توانند وعده های ناهار، شام و آخر شب را در این رستوران صرف نمایند.
امکانات: رزرو میز، میز خصوصی، و اینترنت بی سیم.
ساعت کار: هر روز از ساعت 12 ظهر تا 2:30 بعد از ظهر، و از ساعت 6 عصر تا 10:30 شب.