شناسایی یک شهید از طریق آزمایش DNA
به گزارش مجله خزرکوه، شهید باب الله داودی که به عنوان شهید گمنام در سال 1394 در شهر چالان چولان دفن شده بود، از طریق انجام آزمایش DNA شناسایی شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرنگاران به نقل از پایگاه فرهنگی و اطلاع رسانی تفحص شهدا، یکی از شهدای گمنام آرمیده در شهر چالان چولان از طریق انجام آزمایش DNA شناسایی شد.
شهید باب الله داودی، فرزند نصیر، متولد 1346، جمعی لشکر 17 علی بن ابی طالب (ع) از بوئین زهرا به جبهه اعزام شد و در تاریخ 7 اسفند 1362 در عملیات خیبر در جزیره مجنون به فیض شهادت نائل آمده بود. این شهید در سال 1394 -علیرقم تلاش های انجام شده- پس از عدم شناسایی به عنوان شهید گمنام در شهر چالان چولان در استان لرستان دفن شده بود.
پس از گذشت 38 سال چشم انتظاری، خبر شناسایی شهید داودی به مادر محترمه این شهید داده شد و ایشان از چشم انتظاری درآمدند.
منبع: خبرگزاری دانشجو