230 هکتار اراضی کشاورزی گلوگاه مبارزه با ملخ شد

به گزارش مجله خزرکوه، خبرگزاری خبرنگاران- مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه از کانون کوبی و مبارزه با آفت ملخ در 230 هکتار اراضی زراعی و باغی این شهرستان در سال جاری خبر داد .

230 هکتار اراضی کشاورزی گلوگاه مبارزه با ملخ شد

به گزارش خبرنگارخبرنگاراندفترمازندران درگلوگاه، مهدی باباجانی گفت: امسال عملیات مبارزه و کانون کوبی علیه آفت ملخ در 230 هکتار حاشیه مزارع و باغات شهرستان گلوگاه با مصرف 166 لیتر سموم حشره کش (مالاتیون و سومیتیون) انجام شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه افزود: بر اساس بازدیدهای میدانی و ردیابی اجرا شده، پیش بینی می شود دهه سوم فروردین ماه سال آینده کانون کوبی آفت ملخ در 250 هکتار اراضی زراعی و باغی این شهرستان انجام شود.

وی گفت: کارشناسان این مدیریت با تشکیل شبکه مراقبت و بمنظور شناسایی و ردیابی با هدف کنترل و مبارزه جدی با این آفت، به طور مرتب از مزارع و زمین های این شهرستان بازدید و کانون های آلوده ملخ را شناسایی می کنند.

باباجانی شرح داد: با شناسایی به موقع و سرعت عمل در شروع سمپاشی، طغیان ملخ کنترل و از ورود آن به عمق مزارع جلوگیری می شود.

وی در خاتمه گفت: ملخ از محصولاتی مانند گندم، جو، برخی سبزیجات و میوه در باغ ها به صورت دسته جمعی تغذیه می کند.

وی گفت: برای کنترل و مبارزه با این آفت، هر ساله اکیپی از کارشناسان جهاد کشاورزی پس از بازدید و بررسی های میدانی مستمر از شرایط بیولوژیک این آفت، کانون یابی اجرا شده و با هماهنگی دهیار و شورای اسلامی روستاهای منطقه نسبت به سمپاشی در دو یا سه مرحله اقدام می شود.

منبع: خبرگزاری آریا
انتشار: 18 اسفند 1399 بروزرسانی: 18 اسفند 1399 گردآورنده: khazarkooh.ir شناسه مطلب: 1025

به "230 هکتار اراضی کشاورزی گلوگاه مبارزه با ملخ شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "230 هکتار اراضی کشاورزی گلوگاه مبارزه با ملخ شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید