تست تن ماهی با پنیر، شام سبک و خوشمزه
به گزارش مجله خزرکوه، امتحان کردن مزه های نو همواره مجذوب کننده است. این بار با ترکیب کردن تن ماهی و پنیر گودا، یک میان وعده خوشمزه با یک طعم نو را آماده کردیم که به راحتی درون خانه می توان تهیه کرد.
تست تن ماهی و پنیر یکی از غذاهایی است که با یک بار خوردن آن بدون شک تبدیل به یکی از هواداران پروپاقرصش می شوید. مخصوصا اگر به تن ماهی علاقه دارید به شما پیشنهاد می کنیم تا حتما این غذای لذیذ را امتحان کنید. در این بش از خبرنگاران طرز تهیه تست تن ماهی و پنیر را آموزش می دهیم که در زمان بسیار کمی آماده می گردد و می توانید آن را به عنوان یک میان وعده یا شام خوشمزه امتحان کنید.
مواد لازم برای تست تن ماهی و پنیر
- کاهو: 2 عدد
- نان تست: 2 عدد
- پنیر گودا: 2 عدد
- تن ماهی: 100 گرک
- خیارشور خردشده: یک قاشق غذا خوری
- ذرت بخارپز: 2 قاشق غذاخوری
- زیتون حلقه شده: 2 قاشق غذاخوری
- سس خردل: یک قاشق غذاخوری
- سس مایونز: یک قاشق غذاخوری
- نمک: یک قاشق چای خوری
- فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری
طرز تهیه تست تن ماهی و پنیر
مرحله اول
برای آماده کردن این تست خوشمزه، ابتدا تن ماهی را درون ظرف بریزید و سپس ذرت بخارپز، زیتون، خیارشور، سس مایونز و خردل، نمک و فلفل را به آن اضافه و به خوبی تمامی مواد را باهم مخلوط نمایید.
مرحله دوم
در این مرحله، یک عدد نان تست را بر دارید و از مواد آماده شده روی کل نان بریزید. سپس به ترتیب یک لایه پنیر گودا روی مواد قرار دهید. در آخر یک لایه کاهو روی پنیر بگذارید. روی تمامی مواد یک عدد نان تست قرار دهید و سرخ کنید.
مرحله سوم
حال درون تابه کمی روغن مایع بریزید و اجازه دهید تا گرم گردد. سپس تست آماده شده را درون تابه قرار دهید و دو طرف آن را به خوبی سرخ کنید تا طلایی و برشته گردد.
مرحله آخر از تست تن ماهی و پنیر
بعد از اینکه دو طرف نان کاملا سرخ شد تست شما آماده است. این تست مجذوب کننده پنیری را می توانید با انواع سس ها نوش جان کنید و از خوردن یک غذای خوشمزه لذت ببرید. اگر به غذاهای لقمه ای علاقه دارید چند لقمه سالم و ساده برای سر کار را بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی بیشتر خوشمزه ترین سالاد تابستانی با سس گشنیز را بخوانید.
منبع: پیام دلتا