مسمومیت الکلی در جهرم باز هم قربانی گرفت

به گزارش مجله خزرکوه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم از جان باختن جوانی دیگر بر اثر مسمومیت حاد با الکل صنعتی (متانول) در این شهرستان اطلاع داد.

مسمومیت الکلی در جهرم باز هم قربانی گرفت

محمد رحمانیان در گفت وگو با خبرنگار از، گفت: روز پنجشنبه، هفت نفر بر اثر مصرف الکل صنعتی راهی بیمارستان های جهرم شدند. یک نفر از آن ها که جوانی 37 ساله بود در دم جان باخت و امروز هم جوان 34 ساله دیگر پس از دریافت مراقبت های ویژه دوام نیاورد و جان خود را از دست داد.

او اضافه نمود: متاسفانه شایعات این باور غلط را در میان مردم ایجاد نموده است که خوردن الکل، راهی برای پیشگیری از کرونا ویروس است.

رحمانیان ادامه داد: این درحالی است که الکل صنعتی متانول بسیار سمی و عوارض جبران ناپذیری به همراه دارد.

او با بیان اینکه الکل موجود در داروخانه های شهرستان از نوع اتانول 70 درصد است، گفت: مردم برای پیشگیری از کرونا ویروس و ضد عفونی کردن دست ها از الکل اتانول استفاده نمایند.

ویروس کرونا با عنوان رسمی کووید-19 از دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هووی چین شیوع یافت.

ویروس کرونا همانند بسیاری از ویروس های دیگر بدنه ای از جنس لیپید (نوعی ازچربی طبیعی) دارد که با مواد شوینده از بین می رود. برای همین شستن دست و صورت و وسایل با مواد شوینده مثل صابون و یا مواد ضد عفونی نماینده، ویروس را از بین می برد.

شهرستان جهرم در فاصله 193 کیلومتری از جنوب شرق شیراز قرار گرفته است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 12 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: khazarkooh.ir شناسه مطلب: 428

به "مسمومیت الکلی در جهرم باز هم قربانی گرفت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مسمومیت الکلی در جهرم باز هم قربانی گرفت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید