بیماری خطرناکی که با مصرف زیاد سس کچاپ ایجاد می گردد

به گزارش مجله خزرکوه، در حالیکه که کارشناسان نسبت به خوردن زیاد سس کچاپ هشدار می دهند، اما همچنان این ماده غذایی در نزد بسیاری از مردم محبوب است.

بیماری خطرناکی که با مصرف زیاد سس کچاپ ایجاد می گردد

جهت دریافت مشاوره خدمات هزینه طراحی کاتالوگ از بهترین و مجربترین طراحان کشور همراه ما باشید. از طراحی تا چاپ کاتالوگ های تبلیغاتی حرفه ای را با بهترین قیمت از ما بخواهید.

دکتر شریف هاتا مشاور بهداشت عمومی و درمان های پیشگیرانه می گوید: سس کچاپ در ترکیبات خود حاوی بسیاری از مواد مضر برای سلامتی انسان است.

او اضافه کرد که از جمله این مواد خطرناک، کنسانتره گوجه فرنگی، شربت ذرت با فروکتوز بالا، سرکه مقطر، شکر و مواد نگهدارنده است.

این پزشک تاکید نمود: مصرف زیاد سس گوجه فرنگی آسیب های زیادی به سلامتی وارد می نماید و تبعاتی از جمله چاقی و دیابت را به دنبال دارد؛ زیرا حاوی مقادیر زیادی قند است.کچاپ همچنین سلول های کبدی را از بین می برد، زیرا حاوی درصد بالایی از شربت ذرت با فروکتوز بالا است.

مصرف بیش از حد سس گوجه فرنگی یا کچاپ باعث تضعیف ایمنی بدن می گردد و بچه ها را به بیماری های سیستم عصبی مانند اوتیسم مبتلا می نماید؛ زیرا حاوی مقادیر زیادی جیوه است که یک ماده معدنی بسیار سمی است و باعث ایجاد عوارض در مغز می گردد.

منبع: همگردی
انتشار: 28 بهمن 1399 بروزرسانی: 7 اردیبهشت 1400 گردآورنده: khazarkooh.ir شناسه مطلب: 984

به "بیماری خطرناکی که با مصرف زیاد سس کچاپ ایجاد می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بیماری خطرناکی که با مصرف زیاد سس کچاپ ایجاد می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید