طرز تهیه آسان پاچینی مرغ رستورانی در خانه با سس مخصوص
به گزارش مجله خزرکوه، حتما شما هم در منوی رستوران اسم غذای پاچینی را دیده اید و احتمالا سفارش هم داده اید. شاید از خودتان بپرسید اصلا پاچینی چیست؟
با تور چین سفری خاطره انگیز را تجربه کنید و از قدیمیترین تاریخچه آسیا دیدن کنید.
به گزارش، پاچینی در واقع قسمت بازوی مرغ یا کتف مرغ یا همان قسمت بالای بال مرغ است که با پودر سوخاری و ادویه جات مختلف مزه دار و طبخ می گردد. طرز تهیه پاچینی چندان پیچیده و سخت نیست و به راحتی می توانید در منزل آن را تهیه کنید. اگر چه پاچینی رستورانی در دستگاه جوجه گردان درست می گردد، اما برای درست کردن آن در خانه حتی نیازی به فر یا توستر هم ندارید. طرز تهیه پاچینی مرغ رستورانی با سس مخصوص در خانه به علاوه آموزش ترکیب ادویه پاچینی را در مجله کوروش بخوانید.
برای 4 نفر
بازوی مرغ: 12 عدد
ادویه پاچینی شامل: ½ قاشق چایخوری پودر آویشن، نمک، پودر فلفل پاپریکا و دانه فلفل سیاه تازه و کوبیده شده به مقدار لازم
تخم مرغ: 2 عدد هم زده
آب پیاز رنده شده: مقداری
زعفران دم نموده غلیظ: 2 قاشق غذاخوری
کنجد سفید بو داده: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
روغن مایع: به مقدار لازم
برای درست کردن پاچینی می توانید بازو یا همان کتف مرغ را به صورت آماده از فروشگاه ها زنجیره ای یا هایپرمارکت و مغازه های مرغ فروشی تهیه کنید. برای آماده کردن گوشت جهت تهیه پاچینی کتف را با یک دست بگیرید و با دست دیگر با نوک یک چاقوی تیز گوشت را از قسمت بالا به طرف پایین استخوان بکشید تا قسمت بالای استخوان کتف به اصطلاح لُخت گردد و گوشت به صورت توپی در انتهای استخوان جمع گردد. سپس به مدت 2 ساعت کتف های آماده شده را در آب پیاز، کمی آبلیمو و زعفران بخوابانید تا مزه دار شوند.
برای آماده کردن پاچینی یا پاچین مرغ، کنجد، آویشن، پودر فلفل پاپریکا، پودر فلفل سیاه تازه و آسیاب شده و نمک را در یک ظرف با هم مخلوط کنید. اگر طعم پاچینی را تند دوست دارید مقداری پودر فلفل قرمز هم به ادویه پاچینی اضافه کنید. در یک ظرف جداگانه تخم مرغ ها را بشکنید و کتف ها را یکی یکی ابتدا به تخم مرغ آغشته کنید و سپس در ظرف حاوی ادویه و کنجد بغلتانید. حالا دوباره کتف ها را در ترکیب کنجد و ادویه بغلتانید تا سطح آن ها کاملا با کنجد و ادویه جات پوشیده شوند.
در یک قابلمه کوچک مقداری روغن مایع بریزید و اجازه دهید حسابی داغ گردد. مقدار روغن باید زیاد باشد تا پاچینی ها در روغن غوطه ور شوند و البته روغن کمتری هم به خودشان جذب نمایند. صبر کنید تا پاچینی ها در روغن داغ سرخ شوند و سطح روی آن ها طلایی گردد و سپس با کفگیر سوراخ دار آن ها را از روغن بیرون بیاورید و روی حوله تمیز کاغذی بگذارید تا روغن اضافی گرفته گردد. سپس پاچینی را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.
نکته: طرز تهیه مرغ پاچینی در توستر یا فر هم مرسوم است. برای این کار کف سینی فر را چرب کنید. پاچینی ها را در سینی فر یا توستر بچینید و دور استخوان را با آلومینیوم مخصوص آشپزی بپوشانید. سینی را در طبقه وسط فر یا توستر بگذارید و پاچینی را به مدت 30 الی 45 دقیقه دقیقه در درجه 190 درجه سانتی گراد گریل کنید. سس مخصوص پاچینی معمولا سس کچاپ تند یا معمولی و یا سس بوفالو است. طرز تهیه سس بوفالو را هم در اینجا بخوانید که برای سرو در کنار انواع غذا های سوخاری و کبابی مثل بال مرغ سوخاری یا کبابی یک انتخاب بی نظیر است.
منبع: بیتوته
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان