فالوده کرمانی، دسر خنک با دو قلم مواد

به گزارش مجله خزرکوه، فالوده کرمانی یک دسر خنک و خوش طعم است و برای گرمازدگی گزینه بسیار خوبی است و شما می توانید با 3 قلم مواد در خانه این فالوده را تهیه کنید.

فالوده کرمانی، دسر خنک با دو قلم مواد

فالوده کرمانی یکی از فالوده های و دسر های سنتی ایرانی است که روش تهیه بسیار ساده ای دارد و با نشاسته گل تهیه می گردد. شما می توانید این دسر خوشمزه را با چند قلم مواد در خانه تهیه کنید. با خبرنگاران همراه باشید تا این دسر خوشمزه ایرانی را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه فالوده کرمانی

  • نشاسته گل 1 پیمانه
  • آب 5 پیمانه

مواد لازم برای شربت

  • شکر 2 پیمانه
  • آب 1 پیمانه
  • گلاب یا عرق نعنا یا نسترن 1/2 پیمانه

طرز تهیه فالوده کرمانی

مرحله اول

ابتدا نشاسته گل را در 1 پیمانه آب سرد خوب هم بزنید تا داخل آب کاملا باز گردد. 4 پیمانه دیگر از آب را داخل یک قابلمه بریزید و نشاسته را بعد از حل شدن به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. روی حرارت ملایم هم بزنید تا بوی خامی نشاسته گرفته و یکدست گردد. این مرحله ممکن است 15 الی 20 دقیقه طول بکشد. بعد از پخت قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا نشاسته کمی خنک گردد.

مرحله دوم

داخل یک کاسه بزرگ آب و یخ بریزید و یک آبکش فلزی بردارید. بهتر است سوارخ های آن مقدار یک چوب کبریت باشد. آبکش را با ارتفاع 50 الی 60 سانت از کاسه آب و یخ قرار دهید و با یاری قاشق مواد نشاسته را داخل آبکش بریزید و با لیسک روی آبکش بکشید تا نشاسته از سوارخ های آبکش خارج و به محض افتادن در آب سرد شبیه مروارید شوند.

مرحله سوم

حتما باید یخ های بزرگ داخل کاسه را جدا کنید تا نشاسته ها بر اثر برخورد به یخ شکل خود را از دست ندهند. 15 دقیقه بگذارید تا رشته ها داخل آب سرد قرار داشته باشند و سفت شوند. بعد از 15 دقیقه رشته ها را آبکش و آب اضافی را جدا کنید.

مرحله چهارم

برای تهیه شربت این فالوده باید آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و بعد از اینکه شکر حل شد گلاب یا عرق مورد نظر را اضافه نمایید و هم بزنید. بعد از یک جوش زدن از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد گردد. شربت سرد را به فالوده اضافه کنید و 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا شربت به خورد فالوده برود. اگر به دسرهای خانگی سبک علاقه دارید، توپک شکلاتی با دو قلم جنس در دسترس را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه فالوده کرمانی

  • بهتر است از نشاسته تازه بهره ببرید زیرا نشاسته مانده مزه ترشی می دهد.
  • آبی که نشاسته را داخل آن می ریزید باید کاملا سرد باشد تا دانه نشاسته شکل دایره ای به خود بگیرد.
  • می توانید از شربت با طعم های مختلف بهره ببرید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای شیرینی خانگی تهیه کیک هویج و دارچین بدون فر را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 7 مرداد 1401 بروزرسانی: 7 مرداد 1401 گردآورنده: khazarkooh.ir شناسه مطلب: 1651

به "فالوده کرمانی، دسر خنک با دو قلم مواد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فالوده کرمانی، دسر خنک با دو قلم مواد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید