بامیه دارچینی ترکی خوشمزه و متفاوت
به گزارش مجله خزرکوه، در گزارش زیر طرز تهیه بامیه دارچینی ترکی را برای شما آماده نموده ایم.
با ما همراه باشید و با تور ارزان چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.
به گزارش ، بامیه دارچینی ترکی یک بامیه خوشمزه و متفاوت از بامیه هایی که تا حالا خوردید.
آرد 1.5 لیوان
ماست 2 قاشق غذاخوری
آب گرم 1 لیوان
دارچین 1 قاشق غذاخوری سرخالی
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
نشاسته 1 قاشق غذاخوری
شکر 1.5 لیوان
آب 1.5 لیوان
لیمو 1 برش یا 1 قاشق غذاخوری
برای تهیه شربت آب و شکر و لیمو را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوش بیاید. وقتی جوش آمد اجزه بدهید 10 تا 15 دقیقه دیگر بجوشد و قوام بگیرد و بعد بگذارید کامل خنک گردد.
برای تهیه خمیر بامیه ابتدا ماست و آب را با هم مخلوط کنید تا یکدست گردد، بعد همه مواد خشک را که الک کردید را به ماست و آب اضافه کنید و کملا با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست گردد. غلظت خمیر معین است و مثل بامیه های خودمون خمیر سفت نیست و تقریبا مثل مایه کیک می ماند. پس آرد اضافی نزنید که خمیر سفت گردد.
نیم ساعت خمیر را در فضای آشپزخانه استراحت بدهید، بعد از نیم ساعت خمیر را در قیف بریزید. روغن را درون تابه ای بریزید روی حرارت بگذارید اجازه بدهید روغن داغ گردد، و خمیر را به صورت مارپیچ داخل روغن بریزید؛ و اجازه بدهید بامیه ها با حرارت تقریبا متوسط سرخ شوند، وقتی یک طرف آن سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شوند. سپس بامیه ها را بلافاصله داخل شربت خنک شده بیندازید و تقریبا 30-40 ثانیه صبر کنید تا شربت جذب بامیه ها گردد و بعد از شربت خارج کنید.
می توانید به جای قیف از کیسه های قیف یکبار مصرف بهره ببرید و سر آن را خیلی کم بچینید و از سری های قیف ساده یا بدون سری بهره ببرید.
منبع: بیتوته
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان