طرز تهیه رولت شکلاتی بدون فر در خانه و بهتر از قنادی

به گزارش مجله خزرکوه، رولت شکلاتی بر خلاف دستور تهیه رولت خامه ای به سبک قنادی، یکی از آسان ترین رولت هایی است که در خانه می توانید آن را درست کنید. در میهمانی ها معمولا این رولت خوشمزه باب دل کوچک و بزرگ است و کم ترین کسی خوردن آن را رد می نماید. پس برای دادن رنگ و بویی تازه به میز پذیرایی تان در میهمانی ها می توانید طرز تهیه رولت شکلاتی بدون فر را خوانده و درست کنید.

طرز تهیه رولت شکلاتی بدون فر در خانه و بهتر از قنادی

مواد لازم برای تهیه رولت شکلاتی بدون فر

  • تخم مرغ سه عدد
  • آرد پنج قاشق غذاخوری
  • شکر چهار قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
  • آب جوش دو قاشق غذاخوری
  • روغن مایع دو قاشق غذاخوری
  • وانیل یک دوم قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری
  • خامه قنادی به اندازه لازم

طرز تهیه رولت شکلاتی بدون فر

1. مواد لازم را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه رولت شکلاتی بدون فر باید در یک کاسه مناسب تخم مرغ ها را بشکنید. وانیل و شکر گفته شده را هم اضافه کنید. مواد داخل کاسه را با دور تند هم زن برای سه دقیقه خوب بزنید. مخلوط باید حجیم و به رنگ کرمی دربیاید. در کاسه ای دیگر پودر کاکائو را به همراه آب جوش خوب هم بزنید تا رنگ باز کند. حال پودر کاکائو را داخل کاسه تخم مرغ بریزید. مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. در ادامه روغن مایع را هم داخل کاسه بریزید. برای یک دقیقه دیگر مواد را هم بزنید. در نهایت مایه ای یک دست برای رولت شکلاتی تان خواهید داشت. اگر این روش برایتان سخت است می توانید طرز تهیه رولت خامه ای به روش ساده را بخوانید.

2. مایه رولت را آماده کنید

در دومین مرحله از طرز تهیه رولت شکلاتی بدون فر باید آرد و بیکینگ پودر را در ظرفی جداگانه با یکدیگر مخلوط و سپس الک کنید. مخلوط آرد را داخل کاسه تخم مرغ بریزید. به آرامی با لیسک مواد را هم بزنید تا در نهایت مایه ای یک دست داشته باشید. اگر علاقه ای به طعم کاکائو ندارید می توانید طرز تهیه رولت خامه ای بدون فر را خوانده و درست کنید.

نکته: مخلوط آرد را دو تا سه بار الک کنید تا سبک گردد.

3. رولت شکلاتی را بپزید

در سومین مرحله از طرز تهیه رولت شکلاتی بدون فر باید داخل تابه دوطرفه تان کاغذ روغنی پهن کنید. کاغذ را کمی چرب کنید. حال مایه رولت را به آرامی داخل تابه بریزید. رویه آن را با لیسک به خوبی صاف کنید. تابه را روی شعله پخش کن بگذارید. حرارت را کم کنید. 15 دقیقه زمان دهید که کیک تان با حرارت کم بپزد. پخت کیک را با خلال دندان چک کنید. تابه را برگردانید تا آن طرف دیگر هم بپزد.

4. به رولت استراحت دهید

در چهارمین مرحله از طرز تهیه رولت شکلاتی بدون فر، کمی زمان دهید تا رولت در همان تابه خنک گردد. روی سطح کارتان یک کاغذ روغنی پهن کنید. نان رولت را روی آن برگردانید. کاغذ روغنی چسبیده به نان را جدا کنید. برای ظاهر بهتر شیرینی، کناره های خشک نان رولت را بگیرید. یک پارچه تمیز روی آن بیاندازید سپس از طول یا عرض، نان رولت را رول کنید. رولت را برای یک ساعت داخل یخچال بگذارید. با گذشت یک ساعت، رول را بیرون بیاورید. آن را به آرامی باز کنید. سپس خامه را روی آن پخش کنید. مجدد نان را رول نموده و برای یک ساعت دیگر داخل یخچال بگذارید. در نهایت آن را قبل از سرو با سس شکلاتی، پودر پسته و نارگیل تزئین کنید. برای تزئین رولت خانگی می توانید از مطلب تزئین رولت خانگی با میوه و شکلات یاری بگیرید که 11 ایده خلاقانه را در آن شرح داده است.

نکات تکمیلی تهیه رولت شکلاتی بدون فر

رولت خامه ای یکی از شیرینی های پرطرفدار و مجلسی است که می توان آن را با هر پیمانه و دستوری در خانه درست کرد. نکات تکمیلی زیر مراحل تهیه این شیرینی خوشمزه را برایتان راحت تر خواهد نمود پس از خواندن آن غافل نشوید.

برش رولت شکلاتی

در طرز تهیه رولت شکلاتی بدون فر باید رولت را برای دو تا سه ساعت داخل یخچال بگذارید تا کامل سفت و خنک گردد. حال از یک چاقوی دندانه دار برای برش انتهای آن بهره ببرید. بهتر است برش های ضخیمی داشته باشید. نکته آخر آن که با هر بار برش، چاقو را با یک حوله مرطوب و گرم پاک کنید.

پیمانه اندازه گیری تهیه رولت

رولت خامه ای را با دستورهای متفاوتی می توان درست کرد اما نکته مهم، رعایت اندازه مواد ضروری است. برای حفظ رطوبت و حالت اسفنجی رولت می توانید پیمانه اندازه گیری تان را لیوان فرانسوی در نظر بگیرید. در مطالب قبلی طرز تهیه رولت خامه ای با پیمانه فرانسوی را به خوبی شرح داده ایم که می توانید آن را بخوانید. برای میز پذیرایی تان در کنار رولت شکلاتی می توانید شیرینی نارنجک هم بگذارید پس از خواندن طرز تهیه شیرینی نارنجک بدون فر غافل نشوید.

رول کردن خمیر شیرینی

یکی از مهم ترین نکته ها در دستور تهیه رولت خامه ای، رول کردن نان شیرینی است که هنگام برش، خرد نگردد. ابتدا خامه فرم گرفته را به همراه فیلینگ مربایی تان روی سطح کیک با یاری یک کف گیر پخش کنید. سپس با یاری دستان خود قسمت بالایی آن را به سمت پایین بیاورید و رول کنید. برای رول کردن حتما از کاغذ روغنی بهره ببرید تا آن را راحت تر بپیچانید. حال با یاری کاغذ روغنی رول را فشار دهید تا کامل سفت گردد. انتهای کاغذ روغنی را ببندید. قبل از بستن، از پایین بودن درز کاغذ روغنی در قسمت پایینی آن مطمئن شوید. رولت را داخل یخچال بگذارید تا خودش را خوب بگیرد.

فیلینگ رولت شکلاتی

فیلینگ رولت خامه ای کاملا سلیقه ای است تا جایی که با توجه به ذائقه تان می توانید آن را با برش هایی از توت فرنگی، موز، سیب و دارچین به همراه خامه رول کنید. اگر به فکر تهیه این شیرینی برای شب یلدا هستید می توانید طرز تهیه رولت اناری برای شب یلدا را در کتاب کاله خوانده و آن را درست کنید.

طعم های رولت

رولت همچون دیگر شیرینی ها با دستور و طعم ها متفاوتی درست می گردد. از ساده ترین دستورها، دستور تهیه آن با خامه و بدون فر است. اگر در پی تنوع در مزه رولت تان هستید می توانید آن را با خرده لیمو و شکلات کاتلا درست کنید. در کتاب کاله طرز تهیه رولت کاتلا سوربن گفته شده است که می توانید آن را هم درست کنید.

نگه داری رولت شکلاتی

رولت خامه ای را در ظرف دربسته بگذارید تا بتوانید برای چهار روز در یخچال نگه دارید. در صورت داشتن فیلینگی غیر از خامه، آن را تنها دو روز در دمای محیط بگذارید. از سویی دیگر هر یک از برش ها را می توانید به صورت جداگانه بسته بندی نموده و در فریزر بگذارید. تنها قبل از سرو باید آن را 15 دقیقه در دمای محیط بگذارید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 25 آذر 1403 بروزرسانی: 25 آذر 1403 گردآورنده: khazarkooh.ir شناسه مطلب: 1928

به "طرز تهیه رولت شکلاتی بدون فر در خانه و بهتر از قنادی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رولت شکلاتی بدون فر در خانه و بهتر از قنادی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید