طرز تهیه بادام یخی؛ تازه و مجذوب کننده
به گزارش مجله خزرکوه، با این دستور مجذوب کننده، یک دسر را در این روزهای گرم به خودتان هدیه کنید
مواد لازم برای تهیه بادام یخی:
- کره بادام زمینی 1/2 پیمانه
- ماست 1 پیمانه
- شیر 1 پیمانه
- عسل 2 قاشق سوپ خوری
- تمشک 1 پیمانه
- آب پرتقال تازه 2 پیمانه
- گردو ریز خرد شده 1/4 پیمانه
طرز تهیه و دستور پخت بادام یخی:
1. کره بادام زمینی، ماست، شیر و عسل را داخل مخلوط کن بریزید تا پوره ای شکل شوند. مخلوط را داخل قالب های بستی یا قالب های بزرگ یخ بریزید؛ طوری که نصف قالب ها پُر شود. قالب ها را به مدت یک ساعت داخل فریزر قرار دهید.
2. تمشک و آب پرتقال تازه را با هم مخلوط کنید. وقتی قالب ها را از فریزر خارج کردید، مقداری گردوی خردشده داخل آن ها بریزید، سپس بقیه حجم قالب ها را با مخلوط تمشک و آب پرتقال پُر کنید. داخل قالب ها چوب بستنی فرو کنید و آن ها را به مدت 8-6 ساعت داخل فریزر قرار دهید.
3. وقتی بستنی ها آماده شدند، آن ها را به آرامی از قالب ها جدا کرده و سرو کنید.
منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 9 شهریور 1400
بروزرسانی: 9 شهریور 1400
گردآورنده: khazarkooh.ir
شناسه مطلب: 1322
به "طرز تهیه بادام یخی؛ تازه و مجذوب کننده" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بادام یخی؛ تازه و مجذوب کننده"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید